ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το μέλλον του Άρη είναι εδώ! Ήττα στον τελικό (3-1), αλλά υπάρχει σπουδαία “μαγιά”

Άξιοι συγχαρητηρίων οι πιτσιρικάδες του Άρη, πέτυχαν μία σπουδαία επιτυχία συμμετέχοντας στον σημερινό τελικό Κ15 της Σούπερ Λιγκ και παρότι γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, αποδεικνύοντας πως ολόκληρο το μέλλον είναι μπροστά τους! Πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Άρης, με δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο 19΄ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ (1-0) για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στη ροή του αγώνα, στην πρώτη του τελική προσπάθεια. Μέχρι τότε ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, σε τρεις περιπτώσεις με τους Bακουφτσή, Χατζηιωάννου και Παναγίδη, με την μπάλα όμως και στις τρεις φορές να περνά εκτός της εστίας του ΠΑΟΚ. Στο 29΄ο Κούτσιας και πάλι πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, από θέση οφ σάιντ, το οποίο δεν υποδείχθηκε από επόπτη και διαιτητή. Στο 32΄ο Παναγίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει και να μπει και πάλι στο ματς, με το πλασέ του παίκτη των “κιτρινόμαυρων” να αποκρούεται εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Στο 36΄νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη, με τον Βακουφτσή στο δεύτερο δοκάρι, να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα από τα δεξιά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ! Ο Άρης τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ νέο γκολ, με τον Τσίκο να πετυχαίνει το 3-0 στο 37΄. Ένα σουτ του Κοτινάκη, μετά από δική του ατομική προσπάθεια στο 39΄πέρασε άουτ.

Τρεις αλλαγές με το… καλησπέρα για τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό στο πρώρο δεκάλεπτο να έχει πέσει αισθητά. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερη ημίχρονο, έγινε στο 50΄με τον Παναγίδη του Άρη να κλέβει την μπάλα, αλλά να βλέπει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει το πλασέ του σε τετ-α-τετ. Στο 59΄ ο γκολκιπερ του Άρη, Κυριαζής, κέρδισε σε τετ α τετ τον Σμυρλή, διατηρώντας το 3-0. Ωραία προσπάθεια και σουτ του Παναγίδη 61΄εκτός μεγάλης περιοχής, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας σε μία ακόμα καλή στιγμή για τον Άρη. Στο 62΄η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη στον αγώνα, με τον Παναγίδη και πάλι, να σημαδεύει αυτή τη φορά το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Στο 66΄ο Άρης και πάλι μία… ανάσα από το γκολ, με το γυριστό του Βρέττα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο ίδιο λεπτό όμως ο Χατζηιωάννου έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη: Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης, Τάλκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν και οι εξής: Καραμανλής, Βρέττας, Λευθερούδης, Τανούλης, Καραγκιοζάκης

To Top