ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το μέλλον του ανήκει! Μονόδρομος η επιμονή στη σκληρή δουλειά…

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης ήταν το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού ντέρμπι, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τόσο για την εμφάνισή του, όσο κυρίως για τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που έδειξε. Σπάνιο φαινόμενο για Έλληνα γκολκίπερ, μόλις 19 ετών, στο επί της ουσίας ντεμπούτο του…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πήρε την πρώτη “κρυάδα”. Έπαιξε όμως για λίγα λεπτά. Σαν μία εμπειρία που πριν καλά την βιώσει, τελείωσε!

Χθες, όμως, ήταν όλα διαφορετικά. Είχε μπροστά του δύο εβδομάδες να συνειδητοποιήσει πως στα 19 του χρόνια θα αγωνιζόταν βασικός σε ένα ντέρμπι, ΑΕΚ-Άρης, στο ΟΑΚΑ.

Ίσως αυτό να τον γέμιζε άγχος στην εικόνα του τι θα βίωνε. Αντιθέτως. Εμφανίστηκε απόλυτα ψύχραιμος, σαν να κουβαλά στις πλάτες του εμπειρίες ετών. Δεν “μάσησε”, ούτε από τις προκλήσεις των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, ούτε από το γεγονός πως τον θεώρησαν τον αδύναμο κρίκο του χθεσινού Άρη.

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης απέδειξε με την χθεσινή του εμφάνιση, στις σταθερές τοποθετήσεις του, τις επεμβάσεις του όποτε χρειάστηκε, πως το ταλέντο είναι δεδομένο. Το μέλλον του ανήκει, αρκεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Η προσήλωση στον στόχο της βελτίωσης είναι μονόδρομος για τον νεαρό γκοκλκίπερ που έχει ανεβάσει τον πήχη πλέον ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Υποχρέωση όλων στον Άρη, είναι με τις γνώσεις τους, να τον βοηθήσουν ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Πλέον, με την χθεσινή του εικόνα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη, καθώς τέτοια εμφάνιση δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να κάνει ο Έμαν, που επιστρέφει από την τιμωρία του.

 

 

To Top