Το μήνυμα από την πορεία της Θεσσαλονίκης: «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί» (video)

Στην πρώτη γραμμή των μαζικών διαδηλώσεων βρίσκονται χιλιάδες μαθητές και φοιτητές στην νέα απογευματινή πορεία. Οργισμένοι και με τη θλίψη να ξεχειλίζει για την τραγωδία στα Τέμπη, φωνάζουν συνθήματα και ενώνουν τις φωνές τους, μαζί με πλήθος κόσμου στην Θεσσαλονίκη.

«Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί», είναι μεταξύ άλλων, ένα από τα κεντρικά πανό της πορείας, η οποία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, κι αυτή την στιγμή κατευθύνεται προς την Τσιμισκή.

Νωρίτερα, χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν την πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιώντας νέα μεγάλη συγκέντρωση για το φρικτό δυστύχημα με τους δεκάδες νεκρούς.

Φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, εργατικά σωματεία, συνδικάτα, σύλλογοι γυναικών όπως και φορείς της Θεσσαλονίκης, έχουν ενώσει τις φωνές τους, ζητώντας επανειλημμένα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία.

Υπενθυμίζεται πως στην πορεία της σημερινής απεργίας στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν πάνω από 20.000 άτομα, σχηματίζοντας ένα ποτάμι οργής.

To Top