ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα ενότητας του Τριμμάτη για το γήπεδο του Άρη στην κυβέρνηση

Για αύριο (25/8) Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το θέμα του γηπέδου του Άρη. Σε αυτή θα βρεθεί και ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που θα παίξει ενεργό ρόλο στην κατασκευή του, Νίκος Τριμμάτης, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας προς την κυβέρνηση, αλλά και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που εμπλέκονται στην προσπάθεια για την υλοποίηση του τεράστιου εγχειρήματος.

«Εμείς θέλουμε την κυβέρνηση μαζί μας, τις τοπικές αρχές, τους φιλάθλους και όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότζεκτ το οποίο φιλοδοξούμε να κάνουμε καλύτερο και από ό,τι υπάρχει στο εξωτερικό. Όραμά μου και όραμα όλης της ομάδας είναι να έχουμε ένα γήπεδο και έναν χώρο που θα έρχεται ο φίλαθλος να απολαύσει τον αγώνα, να κάνει τα ψώνια του, να πάει στον κινηματογράφο και να φιλοξενήσει ανθρώπους σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν προορισμό όχι μόνο για τους φιλάθλους του Άρη αλλά για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο κ. Τριμμάτης στη συνέντευξή του στο protothema.gr ο οποίος εξήγησε τους λόγους της απόφασής του να ασχοληθεί με τον Άρη.

«Η κίνησή μου αυτή έγινε και γιατί αγαπάω την ομάδα του Άρη, αλλά και γιατί αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Οικογενειακά έχουμε μια αγάπη για την ομάδα του Άρη από την ίδρυσή του ενώ η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μεγάλωσα. Έτσι μπαίνοντας στην οικογένεια του Άρη θα ήθελα με την προσπάθειά που θα κάνουμε ο Άρης να παραμείνει μια μεγάλη ομάδα με αξιόλογους παίκτες και πιστεύω ότι ο Άρης έχει να προσφέρει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Διότι όλοι εδώ στον Άρη, από τους οπαδούς μέχρι την διοίκηση είμαστε με ένα πάθος και μια δύναμη την οποία θέλουμε να την διοχετεύσουμε ώστε να παραμείνει ο Άρης μεγάλη ομάδα και επιπλέον να κάνουμε και ένα πρότζεκτ το οποίο θα μιλάει για τη Θεσσαλονίκη και για όλους τους φιλάθλους. Γιατί κάθε γήπεδο είτε του Άρη είτε του ΠΑΟΚ είναι γήπεδο της πόλης μας και μιλάει για τον πολιτισμό μας και τον αθλητισμό μας».

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν οι Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Χατζηδάκης, Καλαφάτης, Ταγαράς, Οικονόμου, Ευθ. Μπακογιάννης, Σαμαράς από την κυβέρνηση, ο Μπίλιας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δούμας και από τον Άρη οι Τριμμάτης, Αρβανίτης.

Είναι σημαντικό ότι η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει γρήγορα το θέμα. Η μελέτη και ο σχεδιασμός θα πάρουν τουλάχιστον ένα χρόνο, προκειμένου μέχρι 2024 να έχουν μπει οι μπουλντόζες.

To Top