Το μήνυμα με δάκρυα στα μάτια του Νεϊμάρ (video)

Ήταν το μεγάλο του όνειρο. Να βρεθεί με τη Βραζιλία στον τελικό του Mundial και να σηκώσει το τρόπαιο. Η «μοίρα» και το σκληρό μαρκάρισμα του Ζούνιγκα του το στέρησαν. 

Όμως, όπως είπε ο ίδιος στο μήνυμα που έστειλε από το αναπηρικό καροτσάκι που καθόταν και με τα μάτια του κατακόκκινα από τα δάκρυά που είχαν προηγηθεί θα επιστρέψει δριμύτερος για να τα καταφέρει στο μέλλον.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαίκτες του και τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και όλοι οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι θα είναι μαζί τους, ώστε να κατακτήσουν την κούπα.

«Είναι πολύ δύσκολη ώρα και δεν βρίσκω πολλά λόγια για να περιγράψω το τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά μου. Θέλω μόνο να σας πω ότι θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την υποστήριξη και να σας πω ότι το όνειρό μου δεν τέλειωσε ακόμα.

Διεκόπη, αλλά συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούμε πρωταθλητές. Είχα όνειρο να αγωνιστώ σε τελικό Μουντιάλ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτή την φορά. Ξαναλέω, όμως, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο.

Εγώ και εσείς όλοι μαζί θα είμαστε μαζί με τους παίκτες της Βραζιλίας για να πανηγυρίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή τύχη», ήταν το συγκινητικό του μήνυμα.

πηγή: sentragoal.gr

To Top