ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το μήνυμα Παλίκουτσα, η υπόσχεση Γκουγκουλιά και το “θέλω” του Τερζή

Ρόμπερτ Παλίκουτσα, Γιώργος Γκουγκουλιάς και Τόλης Τερζής περίμεναν στο Ρύσιο τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Εκεί τους καλωσόρισαν πριν την πρώτη προπόνηση και αφού τους ευχήθηκαν τα καθιερωμένα τους ξεκαθάρισαν ποιο είναι το τρίπτυχο της νέας σεζόν για να έρθει η επιτυχία. Σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ομαδικό πνεύμα.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Παλίκουτσα ο οποίος δήλωσε: “Να έχουμε μια καλή χρονιά, να δουλέψομε σκληρά όλοι μαζί. Το επόμενο διάστημα τα αποδυτήρια θα γεμίσουν με νέα νέα πρόσωπα. Θέλω να είμαστε πειθαρχημένοι και να βάλουμε τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά”.

Στη συνέχεια παρουσίασε τον νέο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργιο Γκουγκουλιά, ο οποίος με τη σειρά του είπε: “Χαίρομαι που επιστρέφω στον Άρη από άλλο πόστο. Έχω μεγάλη διάθεση. Θα είμαι στο πλευρό σας για ό,τι θέλετε. Να δουλέψουμε όλοι μαζί με ομαδικό πνεύμα και πειθαρχία για να πάμε τον Άρη πιο ψηλά τη νέα περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά ό,τι θέλετε το γραφείο μου θα είναι ανοικτό”.

Τέλος ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής αφού καλωσόρισε τους παίκτες ζήτησε δουλειά και πειθαρχία ενώ συμπλήρωσε: “ο καθένας από τη μεριά του να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για μπουν τώρα οι σωστές βάσεις ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Το επόμενο διάστημα που θα έρθουν και οι νέοι παίκτες θα τα πούμε πιο αναλυτικά”.

To Top