Το μήνυμα της ΚΑΕ “Αντίπαλοι στο γήπεδο, Μαζί στη ζωή”, αποδεικνύεται και στην πράξη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Σάββατο  σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του συλλόγου και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία, στη μάχη για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: “Η ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία, διοργανώνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00, εκδήλωση για τη σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων στην αντιμετώπιση της λευχαιμίας.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί επιστημονικά ο τρόπος επιλογής των δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων.

Έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, αλλά και εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, της ΧΑΝΘ από τη Θεσσαλονίκη και του ΚΑΟΔ, των Τρικάλων και του Πιερικού-Αρχέλαου από την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, θα δώσουν το «παρών» μεταξύ άλλων, οι Χ. Παπαγεωργίου, Β. Αλεξανδρής, Δ. Ανανιάδης, Β. Λυπηρίδης και άλλοι από τους Παλαιμάχους και οι παρακάτω «αποστολές» των ομάδων σε αλφαβητική σειρά:

ΑΡΗΣ: Αντώνης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Θέμης Τσακαλέρης, Κώστας Μήτογλου, Στέλιος Πουλιανίτης, Παρασκευάς Μουρατίδης, Σάββας Καμπερίδης, Ιωσήφ Γαβριηλίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Απόστολος Αποστολίδης, Γιώργος Κυρούδης

ΚΑΟΔ: Σταμάτης Μπένας, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, Κώστας Μέξας

ΠΑΟΚ: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μπόγρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Σούλης Μαρκόπουλος, Χάρης Μαρκόπουλος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γιώργος Τσαλμπούρης, Μάριος Σακελλαρίου, Δημήτρης Πόδας

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES: Μάριος Ματαλών, Κώστας Φλεβαράκης

ΧΑΝΘ: Γιάννης Σαχπαζίδης, Νίκος Σερέτης, Κώστας Αμπατζάς, Χρήστος Παπαχρήστος, Πέτρος Γκαϊτατζής

Επίσης, θα παρευρεθούν και θα λάβουν μέρος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Βούρος και ομάδα ηθοποιών, ο ηθοποιός και μέλος των φίλων των παλαιμάχων του ΑΡΗ,Άκης Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)”.

To Top