Το μήνυμα του Βαγγέλη Κουτσονίκα μέσα από το PRESSARIS: «Δύο νίκες και ο Άρης όσο πιο ψηλά γίνεται»

Εμβληματική η παρουσία του στον χώρο του βόλεϊ και αρχηγός στην κατάκτηση πρωταθλήματος του Άρη το 1997! Ο νυν προπονητής  των κιτρίνων Βαγγέλης Κουτσονίκας μίλησε στο PRESSARIS για την  αποδοχή της τεχνικής ηγεσίας και τις πρώτες εντυπώσεις από την  πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησε σήμερα με την ομάδα.

Της Βέτας Κουκουντσή

Στο τέλος σημείωσε την δική του επιθυμία για την συνέχεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PRESSARIS:

Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο σας για την ανάληψη τεχνικής ηγεσίας;

Δουλειά και μόνο δουλειά. Θα προσπαθήσουμε στον ένα μήνα που έχουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μόνο αυτό στοχεύουμε.

Επί χρόνια παίκτης και αρχηγός στην ομάδα του Άρη επιστρέφετε ξανά ως προπονητής, για δεύτερη φορά. Πως αισθάνεστε γι’αυτό;

Δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα  λόγω του ότι έχω αναλάβει την θέση του προπονητή και στον παρελθόν όταν αγωνιζόταν η ομάδα στην Α1. Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα για να παλέψουμε για το καλύτερο.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την γνωριμία με την ομάδα στην πρώτη προπόνηση;

Η πρώτη προπόνηση κύλησε ομαλά.Όλα τα παιδιά στην ομάδα δουλεύουν και προσπαθούν για το καλύτερο.Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την ομάδα πάνω τους.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.Τι θα προσπαθήσει να επιτύχει η ομάδα;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την χρονική στιγμή είναι δύο νίκες με τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή.Το λέμε στα λόγια.Το θέμα είναι να μπορέσουμε να το κάνουμε και στην πράξη.

Το μήνυμα που στέλνετε ως προπονητής πλέον του Άρη;

Θέλουμε να πάμε όλοι μαζί όσο πιο ψηλά μπορούμε τον Άρη.

To Top