Το μήνυμα του Γκάλη για το πρωτάθλημα που ξεκινά

Ο Νίκος Γκάλης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος έγραψε μερικές από τις σκέψεις του στην σελίδα του στο facebook.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής έγραψε: “Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο και δυστυχώς και φέτος θα είναι δυο ταχυτήτων. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι δυο ισχυροί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι άλλες ομάδες θα έχουν σαν στόχο το πλασάρισμα τους στην καλύτερη δυνατόν θέση της βαθμολογίας.

Αυτό δεν ευνοεί και τους δυο ισχυρούς καθώς μπορεί να διεκδικούν και να μοιράζονται τους τίτλους αλλά παίζουν σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό.

Το θετικό βέβαια είναι ότι λόγω της κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες δίνεται η δυνατότητα σε αρκετά Ελληνόπουλα να αγωνισθούν κάτι που δεν θα γινόταν σε άλλες περιπτώσεις.

Το ευχάριστο είναι ότι κάποιες ομάδες της περιφέρειας θα εμφανισθούν πιο δυνατές από πέρυσι και έτσι θα δοθεί από 5-6 ομάδες μάχη για μια θέση στην τετράδα (3η και 4η θέση)

Θέλω να ευχηθώ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στους παίκτες να έχουν πρώτα υγεία και να δείξουν στους αγωνιστικούς χώρους ευγενή άμιλλα. Όσο για τους φιλάθλους να γεμίσουν τα γήπεδα και κάποιοι θερμόαιμοι να αποφύγουν τις ακρότητες”.

To Top