“Το… μαγικό φίλτρο του Άρη”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην μέλος της διοικούσας της ΠΑΕ, Αλέκος Κατσιαούνης, μίλησε για θέματα της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας.

«Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλύτερα για την ομάδα. Όσο πιο γρήγορα πετύχουμε τους στόχους μας φέτος τόσο καλύτερα θα είναι για όλους» είπε μιλώντας αρχικά στον “Αρένα”.

Για τον Διούδη:

«Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Έχει το προβάδισμα αναφορικά με το ποιος θα παίξει. Είναι λογικό να τον ξέρουν όλοι στην οικογένεια του Άρη. Όμως, δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί επειδή έχει τριετές συμβόλαιο. Το όνομα του παίζει πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει και αυτός να δουλέψει. Ο Άρης έχει ένα μαγικό φίλτρο κάθε δύο τρία χρόνια να παρουσιάζει ένα νέο τερματοφύλακα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κύριος Ηλιάδης προγραμμάτισε τα πράγματα. Εμείς βρεθήκαμε μέσα σε μικρό διάστημα στην ΠΑΕ και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά. Από εκεί και πέρα τον κύριο Ηλιάδη δεν τον πειράζει κανείς απο τα ΜΜΕ. Καταλυτικό όμως είναι να μπει στο 99. Χωρίς αυτό θα υπάρχουν προβλήματα και ίσως ακόμη μεγαλύτερα. Έχουν γίνει κάποιες συμφωνίες και θα πρέπει να πληρωθούν»

Για τον Αγκάνθο:

«Είναι δεδομένο ότι ο Αγκάνο έχει τα δικά του προβλήματα. Όσο ήταν αυτός που έπρεπε στο γήπεδο ήταν καλά, όμως όταν επιδεινώθηκε το θέμα με τα κρύα μετά τον Δεκέμβριο επιδεινώθηκε το θέμα του με το γόνατο. Έχει μία ιδιαιτερότητα στο γόνατο και του δημιουργεί πρόβλημα. Έχει και ένα προσωπικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει  καλή σχέση με τα δίχτυα αλλά το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί και άλλα πράγματα. Είναι ειδική περίπτωση»

Τέλος είπε:

«Και ο Τάτος  περσι είχε την δική του προσφορά. Όμως οι παίκτες έρχονται και φεύγουν. Πάνω από όλα για μένα είναι ο σύλλογος και το σήμα του Άρη»

To Top