ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το μεγαλείο του κόσμου του Άρη! Αγοράστηκε το καροτσάκι για τον Αρειανό Παραολυμπιονίκη! (photo)

Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Ο λαός του Άρη αγκάλιασε τον Θανάση Κωνσταντινίδη και τον βοήθησε στο να πάρει το καροτσάκι που χρειαζόταν για να βρεθεί στους παραολυμπιακούς του Ρίο.

Ο σημαιοφόρος της Ελλάδας με δηλώσεις του στο Yellow Radio 101,7 θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Άρη, διότι η ανταπόκρισή του ήταν συγκινητική, ενώ ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Κωνσταντινίδη έχει και ο Κίμωνας Δήμου που τον βοήθησε όσο κανένας άλλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ευτυχώς ακόμη υπάρχει ανθρωπιά. Είμαι 51 ετών, 37 χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό παρά την αναπηρία. Έτσι τα έφερε η ζωή για εμένα αλλά δεν το βάζω κάτω. Το κράτος δεν μου χορηγούσε ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο, που μου επιτρέπει να είμαι αυτόνομος στους αγώνες, αλλά και την ζωή. Ήθελα το αμαξίδιο για να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια, όπως και η αγάπη του κόσμου. Θέλω εγώ και η οικογένεια μου να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μου, τον Κίμωνα Δήμου, που μου είπε ότι θα με στηρίξει και το έκανε. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι να έχει υγεία αυτός και οι άνθρωποι του.

Ένιωσα τον κόσμο δίπλα μου. Δεν είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός. Θέλω να ευχαριστήσω το Yellow και εσένα. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά γιατί από το 2016 είσαι συνέχεια δίπλα μου. Είσαι ο μόνος που προβάλει αυτά που κάνω και ενδιαφέρεται πραγματικά.

Ενώ τέλος είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ένα μετάλλιο θα χαρίσω στον Κίμωνα τον Δήμου και τον λαό του Άρη”.

Ακόμη, η γυναίκα του, Δόμνα ανέφερε: “Η ανταπόκριση υπήρχε από καρδιάς. Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα”.

To Top