Το μεσοδιάστημα βάζει στο …κόλπο Ακόστα, Καστίγιο

Η αναβολή της 23ης αγωνιστικής δίνει τη δυνατότητα στον Μανουέλ Μασάδο να ελπίζει σε αποθεραπεία δυο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του στην επιθετική γραμμή.

Οι Νέρι Καστίγιο, Νόε Ακόστα ταλαιπωρούνται από θλάση, γεγονός που θα τους κρατάει εκτός προπόνησης όλη τη τρέχουσα εβδομάδα. Αν και ελαφριάς μορφής, το δεκαήμερο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποθεραπεία τους, ωστόσο, οι πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου ενόψει ΑΕΚ είναι υπαρκτές.

Αμφότεροι θα δοκιμάσουν στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας να ακολουθήσουν πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, εκεί που θα διαφανεί και η ετοιμότητά τους. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο και ο Βαγγέλης Πανταζής αφήνουν αρκετά περιθώρια σχετικά με την ετοιμότητά τους.

Όσο για τον Γιαννίωτα, θεωρείται βέβαιο πως το μεσοδιάστημα είναι αρκετό για να ξεπεράσει την κάκωση στη κνήμη, όπως και στη περίπτωση του Μίσελ ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Για τον Βραζιλιάνο που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς απαιτείται συντήρηση και ξεκούραση.       
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top