Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη: Ενίσχυση στα… άκρα, τουλάχιστον ακόμη 5-6 μεταγραφές

Ο στόχος εκφράστηκε με σαφήνεια από τα χείλη του Γιάννη Χατζηνικολάου. «Μέχρι τις 7 Ιουλίου, όταν θα αναχωρήσει η ομάδα στο Πράβετς, να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες το ρόστερ».

Μέχρι τώρα, ο Άρης βαδίζει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα έχοντας αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές με ποιότητα και σημαντικό βιογραφικό, ενώ ένας ακόμη είναι στον προθάλαμο.

Κατά χρονική σειρά οι κίτρινοι απέκτησαν τους:

Μιχάλη Κύργια (στόπερ)

Γιάννη Παπαδόπουλο (μέσος)

Ροκ Έλσνερ (μέσος)

Μιχάλης Μανιάς (κεντρικός επιθετικός).

Ο στόχος σε πρώτη φάση να ενισχυθεί ο άξονας της ομάδας βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης. Παράλληλα, είναι προ των πυλών ο Ντιν Μπουζάνης, μια επίσης πολύ καλή περίπτωση κάτω από τα γκολπόστ, ο οποίος μέχρι αύριο αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Οι κίτρινοι από δω και πέρα, αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δεξιού και αριστερού μπακ, καθώς και δυο παικτών στα άκρα της επίθεσης, ειδικά μετά την μεταγραφή του Γιαννιώτα. Στόχος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να έχουν αποκτηθεί 2-3 παίκτες στις θέσεις αυτές μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Πράβετς την επόμενη Κυριακή.

Φυσικά δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για να αποκτηθεί «δεκάρι», ενώ λογικά θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός.

Αυτή τη στιγμή στα στόπερ ο Χατζηνικολάου έχει τους Πουλίδο, Κύργια, Γιαννίτση και τους Ηρακλή και Νταμαρλή που όμως μπορούν να αγωνιστούν και στα χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει ακόμη δυο μεταγραφές ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας και απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών κάτω  των 24 χρόνων.

To Top