ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεταγραφικό ραντάρ κυρίως στο εξωτερικό, μειώνονται οι επιλογές από την Ελλάδα

Είναι κοινός “τόπος” ότι Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας την ανακοίνωση της απόφασης από το CAS για το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών. Έχουν ήδη στοχεύσει σε συγκεκριμένους παίκτες και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους.

Το μεταγραφικό ραντάρ στρέφεται πλέον κυρίως στο εξωτερικό, μια και οι επιλογές από τον δοκιμασμένο χώρο της Ελλάδας έχουν μειωθεί, μετά από μια σειρά ενεργειών και κινήσεων που έγιναν.

Όπως έχουν αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Άρης έχει στραμμένα τα βλέμματά του σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, με τον Μάντζιο να έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα και να τους έχει δώσει στον Καρυπίδη. Ενδιαφέρον υπάρχει στην αγορά της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Β’ Ισπανίας, αλλά και στην Ολλανδία, καθώς από αυτά τα πρωταθλήματα μπορεί να προκύψουν “λαβράκια”.

Πάντα ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα υπάρχει η αγορά της Λατινικής Αμερικής, εκεί όπου ο Άρης έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Ο Άρης φέτος θα επιδιώξει, εφόσον του επιτραπεί από το CAS, να κάνει ποιοτικές προσθήκες σε ένα ήδη αξιόλογο ρόστερ. Καρυπίδης και Μάντζιος έχουν οριοθετήσει τους στόχους και τις ανάγκες της ομάδας και ήδη συζητούν με συγκεκριμένους παίκτες: στόπερ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ, φορ, όπως και αριστερό αμυντικό και τερματοφύλακα. Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ποιότητας, με παίκτες που θα είναι βασικοί την επόμενη σεζόν, αναβαθμίζοντας το ρόστερ.

Όλα αυτά βέβαια αν δικαιωθεί η ΠΑΕ στο CAS.

To Top