ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… μεταγραφικό στοίχημα του Σάπι Σουλεϊμάνοφ

Την πρώτη του προπόνηση στον Άρη έκανε χθες ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και αν μη τι άλλο οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για τον 24άχρονο είναι μεγάλες.

Η προσθήκη του Ρώσου αποτελεί για τον Άρη ένα μεταγραφικό στοίχημα. Αφενός γιατί πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα του. Αφετέρου διότι η παρουσία του μπορεί να ανεβάσει αισθητά το ποιοτικό επίπεδο στην επίθεση και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Κιτρινόμαυρους, αντικαθιστώντας το κενό που άφησε η μεταγραφή του Πάλμα στη Σέλτικ.

Ο Σουλεϊμάνοφ βρίσκεται στο σημείο που ψάχνει ένα δυνατό comeback στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Άρης του δίνει την ευκαιρία και του προσφέρει το περιβάλλον για να το πετύχει. Ως αριστεροπόδαρος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, συγκλίνει με ταχύτητα προς τον άξονα και εκτελεί με το αριστερό, που είναι το καλό πόδι του. Στον Άρη λείπει αυτή τη στιγμή ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πλευρές της επίθεσης, καθώς ούτε ο Μενέντες ούτε ο Κάρλσον έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Ρώσος βρίσκεται από χθες στα “χέρια” του Μάντζιου, ο οποίος στις επόμενες ημέρες θα εκτιμήσει την αγωνιστική του κατάσταση και το πιθανότερο είναι να τον προετοιμάσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα χρειαστεί να έχει με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

To Top