Το μνημόνιο σε… αναμονή, η κλεψύδρα αδειάζει! Αυγενάκης: “Άριστη συνεργασία με την UEFA”

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε το δικό του μήνυμα στο twitter για τις κληρώσεις Champions League και Europa League στην Αθήνα, την ώρα που το μνημόνιο συνεργασίας κυβέρνησης-FIFA είναι σε… αναμονή!

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ομόφωνα οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για την επόμενη σεζόν, αλλά και η βράβευση για τους καλύτερους παίκτες της σεζόν να διεξαχθούν στην Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” τον ερχόμενο Οκτώβριο. Όλα αυτά καλά, την στιγμή που διαβεβαιώνεται η ύπαρξη άριστων σχέσεων Ελλάδας-UEFA-FIFA, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον Άρη να είναι σε αναμμένα κάρβουνα για το θέμα του ban.

Η απόφαση της UEFA πάντως συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε το δικό του μήνυμα στο twitter, την στιγμή που η κιτρινόμαυρη οικογένεια περιμένει τις εξελίξεις για το μνημόνιο.

“Στην Αθήνα θα χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου (1-2 Οκτωβρίου), έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού. Οι κληρώσεις των ομίλων ChampionsLeague και EuropaLeague, αλλά και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της μπάλας, θα διεξαχθούν στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”. Άριστη η συνεργασία της Ελλάδας με την UEFA”, όπως αναφέρει.

To Top