ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Το μοντέλο, παρουσιάστρια, αλλά και ποδοσφαιρίστρια που έκλεψε την καρδιά του Λουίς Πάλμα”! (photos)

Ο Λούις Πάλμα έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στην πατρίδα του μετά την μεταγραφή του στον Άρη και το όνειρό που ετοιμάζεται να ζήσει στην Ευρώπη. Εκτενείς οι αναφορές για την νέα ποδοσφαιρική του πρόκληση, ενώ φιλοξενείται και ρεπορτάζ για την όμορφη σύντροφό του που αφήνει πίσω στην Ονδούρα.

“Ο Λουίς Πάλμα έγινε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα που υπέγραψε σε ευρωπαϊκή ομάδα, αφού επιβεβαίωσε την άφιξή του στον Άρη Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. πριν φύγει τον αποχαιρέτησε η κοπέλα του Άννι Κόρδοβα” γράφει το tunota.com κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στο νεαρό μοντέλο, παρουσιάστρια, αλλά και ποδοσφαισφαιρίστρια με την Ολύμπια ομορφιά ομορφιά που έκλεψε την καρδιά του Λουίς Πάλμα, όπως τονίζει στον τίτλο του άρθρου:

“Η 25χρονη απόφοιτος μάρκετινγκ κατοικεί στη Λα Σεϊμπά της Ατλαντίδας, την πόλη όπου γνώρισε τον Λουίς Πάλμα, έναν πρώην παίκτη της Βίντα, ομάδα στην οποία έγινε βασικός παίκτης. Η Κόρδοβα είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και μάλιστα έγινε μέλος της γυναικείας ομάδας Jaguares του Τεχνολογικού Πανεπιστημιακού Κέντρου της La Ceiba. Η όμορφη κοπέλα από την Ονδούρα είχε επίσης μια θητεία στην Olimpia, ένα κλαμπ του οποίου είναι οπαδός και για το οποίο εργάστηκε στον τομέα του μάρκετινγκ μέχρι πριν γίνει η υπογραφή της στη Ceibeño , Victoria. Σύμφωνα με το προφίλ της στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο. Σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο έχει 28 χιλιάδες ακόλουθους”.

Το ρεπορτάζ για την σχέση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Κόρδοβα καταλήγει: “Μοιράζεται φωτογραφίες της με τον επιθετικό, στις 17 Ιανουαρίου, στα γενέθλια του, ενώ η Άννι Κόρδοβα δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας της Ονδούρας στην οποία εμφανίζονται και οι δύο αγκαλιασμένοι, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους”.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες:

To Top