ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το Μουσείο Μπάσκετ έλκει τον κόσμο και προσφέρει δωρεάν μαθήματα ιστορίας! (photos)

Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και της επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ, ο χώρος που προκαλεί δέος σε όποιον τον επισκέπτεται έχει αρχίσει να γίνεται… πολυσύχναστος! Χθες πέρασαν πολλοί φίλαθλοι του Άρη για να δουν τα εκθέματα και να… βουτήξουν στο ένδοξο παρελθόν του μπασκετικού τμήματος, του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ! 

Παρών ήταν εκεί πριν τον αγώνα και ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Τζόρτζια Ευσεβίου ξενάγησε φίλους και προσκεκλημένους του, εξηγώντας τους την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου.

Στόχος των κίτρινων είναι το Μουσείο Μπάσκετ να γίνει από τα μέρη που θα επισκέπτονται όχι μόνο οι φίλαθλοι του Άρη, αλλά οι φίλαθλοι του μπάσκετ, για να διαπιστώνουν την συμβολή που είχε η ομάδα στην εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ.

aris_kosmos_mouseio12 aris_kosmos_mouseio11 aris_kosmos_mouseio10 aris_kosmos_mouseio9 aris_kosmos_mouseio8 aris_kosmos_mouseio7 aris_kosmos_mouseio6 aris_kosmos_mouseio5 aris_kosmos_mouseio4 aris_kosmos_mouseio3 aris_kosmos_mouseio2 aris_kosmos_mouseioaris_laskaris_mouseio1

To Top