Το… μπαλάκι από την ΚΜΑ στη διοικούσα για να ξεκινήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου! Αναμένονται οι απαντήσεις

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διεργασίες για τον διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου στην κίτρινη ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της ΚΜΑ περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης, για τον σχηματισμό νέου διοικητικού συμβουλίου, υπόθεση που την χαρακτηρίζουν αλλεπάλληλες αναβολές, ζυμώσεις, επιφυλάξεις και αμφιταλαντεύσεις.

Γίνεται πλέον σαφές πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και κάθε αναβολή ενδεχομένως να γίνει πρόσχημα στα σχέδια επιτήδειων, που μόνο στόχο έχουν να βλάψουν τον Άρη και την εικόνα του σε μια άκρως καθοριστική περίοδο για τα διοικητικο-οικονομικά του συλλόγου.

Η Κοινωνία Μελών όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να «τρέξει» τις εξελίξεις έχοντας ανοιχτή γραμμή με όλους τους εμπλεκόμενους. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον άμεσα επηρεαζόμενο από την προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, εκφράστηκαν -κι εξακολουθούν να υπάρχουν- επιφυλάξεις σχετικά με τις ευθύνες και ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η στάση της ΚΜΑ αυτή τη στιγμή είναι δεδομένη: «ο χρόνος τελειώνει, πρέπει να γίνει άμεσα διοίκηση Πρωτοδικείου». Πέταξε οριστικά το… μπαλάκι. Απομένει, λοιπόν, να ανοίξουν οριστικά τα χαρτιά τους τα μέλη της διοικούσας.

Οι σκέψεις της διοικούσας

Είναι φυσικό επόμενο οι άνθρωποι της διοικούσας να διατηρούν επιφυλάξεις για χρέη που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες διοικήσεις. Στο στάδιο αυτό βρίσκονται οι δυο βετεράνοι Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος. Ο πρώτος μάλιστα δημοσιοποίησε την πρόθεσή να εμπλακεί πιο ενεργά αποκτώντας δικαίωμα υπογραφής, αναλαμβάνοντας το ρίσκο μιας τέτοιας κίνησης. Βούληση (σε ότι αφορά την υπογραφή) που έχει αποδυναμωθεί, πάντως, τα τελευταία 24ωρα.

Από την πλευρά του ο Λαμπριάκος ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει κάθε παράμετρο για να δώσει μια σαφή και οριστική απάντηση, ενώ ο Παναγιώτης Στεφανίδης δείχνει να είναι αντίθετος, ή τουλάχιστον πιο επιφυλακτικός κρατώντας αποστάσεις. Σε πρώτη φάση και οι δυο ζητούν να πληροφορηθούν ποιοι θα συμμετέχουν οριστικά στην διοίκηση Πρωτοδικείου. Eιδικά ο Στεφανίδης φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι θα αποχωρήσει εφόσον θα συνεχίσει στο συμβούλιο ο Ζαμπέτας. Παράλληλα, θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια, όμως το θέμα των χρεών είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Θέλει να συνεχίσει ο Ζαμπέτας

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αντώνη Ζαμπέτα -μοναδικός με δικαίωμα υπογραφής μετά τον τελευταίο …ανασχηματισμό από τις αρχές καλοκαιριού- η παρουσία του για διάφορους λόγους θεωρείται χρήσιμη, από τους ανθρώπους του Άρη. Άλλωστε ο ίδιος διεμήνυσε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τους χορηγούς ότι είναι έτοιμος να συνεχίζει να συμβάλει σε μια προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη, όσο και επίπονη.

Tριήμερη αποχή των δικαστικών

Εδώ θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι στο θέμα του Πρωτοδικείου, λόγω της τριήμερης αποχής των δικαστικών, δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα, μέσα στην εβδομάδα που τρέχει. Έτσι ακόμα και θετικές να ήταν οι απαντήσεις των τριών, οποιαδήποτε ενέργεια θα προχωρούσε από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση οι διαθέσεις όλων θα διαφανούν τις επόμενες ώρες και εντός της Τετάρτης, εκτός εάν υπάρξει και νέο επεισόδιο σ’ ένα σίριαλ που δεν εξυπηρετεί κανέναν εφόσον συνεχίσει να αιωρείται…

To Top