Το μπαλάκι στην διοίκηση για την παραμονή Αντεγκμπόγιε, δεν υπάρχει ακόμα πρόταση

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος για την παραμονή του Στέφεν Αντεγκμπόγιε. Έναν παίκτη που έχει καταλυτικό ρόλο σε τρεις από τις τέσσερις νίκες του Άρη δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Το θέμα, όμως, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το οικονομικό, άρα από τη διοίκηση. 

Αν ήταν καθαρά στο χέρι του Πρίφτη, ο Βρετανός γκαρντ θα είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο. Ο Άρης, όμως, δεν έχει χρήματα, γιατί έχει συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένα έσοδα και έξοδα, συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

Για να πληρώσει τον Αντεγκμπόγιε θα πρέπει να γίνει υπέρβαση ή να διευκολυνθεί ταμειακά η ΚΑΕ από εξωδιοικητικούς παράγοντες. Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει, ειδικά από τη στιγμή που το σενάριο να αποχωρήσει ο Κώστας Χαρίσης και να απαλλαγεί ο Άρης από το συμβόλαιο των 42.000 ευρώ συγκεντρώνει σήμερα λίγες πιθανότητες.

Το αν θα βρεθούν τα χρήματα (μεταξύ 4-5 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως) για να πληρωθεί ο Αντεγκμπόγιε το ξέρει μόνο η διοίκηση της ΚΑΕ και λογικό είναι ότι δεν ψάχνει από σήμερα ή χθες να τα βρει. Θα πρέπει να έχει κάνει ήδη την απαραίτηση διεργασία για να βρεθεί το συγκεκριμένο ποσό, αν τελικά αποφασιστεί η παραμονή του Βρετανού.

Προς το παρόν οι κίτρινοι δεν έχουν καταθέσει στον παίκτη πρόταση για την παραμονή του. Δεν έχουν μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αλλά η αίσθηση είναι ότι όλοι στον Άρη θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα.

To Top