Το «μπλακ τζακ» του σκόρερ Γιαννιώτα και η γερμανική ρήτρα!

Λογαριασμό με τα γκολ άνοιξε ο Γιάννης Γιαννιώτας στη φετινή Superleague, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από περίπου 20 μήνες όταν είχε πετύχει δυο τέρματα με τη φανέλα του Άρη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα πέτυχε το παρθενικό του γκολ (και όχι απλά γκολ, αλλά γκολάρα) με τη φανέλα των Αρκάδων στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και σκόραρε ξανά σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 21 μήνες!

Η τελευταία φορά πριν από το κυριακάτικο (30/11) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Ηράκλειο, όπου ο Γιαννιώτας τίναξε τα δίχτυα σε αγώνα της Superleague, ήταν στις 10/3/13 όταν είχε σημειώσει δύο από τα τέσσερα γκολ της νίκης (4-0) του Αρη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολούθησε πέντε μήνες αργότερα (30/8/13) το ένα και μοναδικό του γκολ επί γερμανικού εδάφους με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, με τον βορειοελλαδίτη άσο μάλιστα να το πανηγυρίζει έξαλλα, πετώντας με τις χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του μια «βόμβα»!

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Γιαννιώτας αγωνίζεται ως δανεικός στον Αστέρα από την Φορτούνα που εξακολουθεί να διατηρεί τα δικαιώματά του.

Σημειωτέον πάντως πως οι Αρκάδες έχουν τη δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον καλύψουν την ρήτρα εξαγοράς – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ- έχοντας εξασφαλίσει βεβαίως συγχρόνως και τη σύμφωνη γνώμη του διεθνούς άσου.

πηγή: marcasl.blogspot.gr

To Top