Το μπλουζάκι και η επίσκεψη στην μπουτίκ…

Ότι είναι Αρειανός δεν το έκρυψε ποτέ. Την Κυριακή πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής του Πλατανιά και πρώην παίκτης του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, κατά την πορεία του στον πάγκο της ομάδας του, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ίδιος ανταπέδωσε κι αφού πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, στη συνέντευξη Τύπου δεν είχε και πολλά να πει, απλά μόνο ότι ο Άρης θα αναγεννηθεί και μία ομάδα τόσο μεγάλη, θα βρει τον τρόπο να ανακάμψει.

Μετά το τέλος και της συνέντευξης Τύπου, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, μιλώντας στους παίκτες του Άρη, όπου τους τόνισε πως και ο ίδιος ως παίκτης της ομάδας έχει έρθει σε παρόμοια θέση και πως τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη ψύχωση, ώστε όλοι να μπορέσουν να διορθώσουν τη δύσκολη κατάσταση.

Ο Χατζηνικολάου, λίγο πριν αποχωρήσει από το Χαριλάου, πήγε στην μπουτίκ της ΠΑΕ, ψώνισε για τον ίδιο και την οικογένειά του, μίλησε με ορισμένους φίλους της ομάδας (μάλιστα σε έναν εξ αυτών έκανε και ένα κοπλιμέντο για την μπλούζα που έγραφε «ΟΛΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ») κι ακολούθως αποχώρησε καταχειροκροτούμενος, ως φίλος.

Άλλωστε, δύσκολα να ξεχάσουν οι φίλοι του Άρη το πώς δάκρυσε ως προπονητής του ΟΦΗ, όταν έμαθε ότι το παιχνίδι της ομάδας με τον Ηρακλή το 2005 διακόπηκε εις βάρος των «κίτρινων» και ο Άρης οδηγήθηκε στη Β΄Εθνική…

Ορισμένοι άνθρωποι κερδίζουν το σεβασμό, γιατί το αξίζουν.

*Στη φωτογραφία ο Χατζηνικολάου με τον Δημήτρη Σαββαΐδη έξω από την μπουτίκ του Άρη

To Top