ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το μυαλό από σήμερα στον Απόλλωνα Πατρών

Η νίκη επί της ΑΕΚ πανηγυρίστηκε δικαιολογημένα, γιατί ο Άρης αγωνίστηκε για μια ακόμη φορά, με σοβαρές ελλείψεις (Καββαδάς, Σανόγκο, Πακ), όμως από σήμερα όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής (12/02, 19:15), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, στο κλειστό της Περιβόλας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα προέρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες, είναι στο γκρουπ των ομάδων, που μάχονται για την παραμονή και αναζητεί απεγνωσμένα νίκες, για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Κόντρα στους “κίτρινους”, είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί με καινούργιο παίκτη στη σύνθεσή της, αφού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό Τέβιν Μακ (26, 2,01).Πρόκειται για σμολ φόργουορντ, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ιταλική Α2, με την Κάπο Ντι Ορλάντο και διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα.

Ο Άρης θα ξεκινήσει από αύριο την προετοιμασία του, με τον Γιάννη Καστρίτη να περιμένει να επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Βασίλη Καββαδά, αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νάντζελ Πιούριφοϊ.

To Top