ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το μυαλό μέσα στο κεφάλι για την 7η νίκη κόντρα στην αήττητη -εκτός έδρας- Κηφισιά! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Την φόρα που έχει πάρει από τις δύο τελευταίες νίκες επί της ΑΕΚ και της Ούνιξ  θέλει να χρησιμοποιήσει σωστά σήμερα (17:00) ο Άρης και να κερδίσει την Κηφισιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αποστολή όχι και τόσο εύκολη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι αήττητος εκτός έδρας!

Δικαίως ο Βασίλης Σίμτσακ χαρακτήρισε περίεργη ομάδα την Κηφισιά. Μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το Ζηρίνειο, έχοντας κερδίσει ΠΑΟΚ, Καβάλα και Τρίκαλα, αλλά εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Οι κίτρινοι θα πρέπει να δείξουν την ίδια σοβαρότητα που έδειξαν το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ και την προηγούμενη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο, φεύγοντας με δύο ροζ φύλλα απέναντι σε ΑΕΚ και Ούνιξ Καζάν αντίστοιχα.

Είναι ένα… στοίχημα για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του να διατηρήσουν το μυαλό των παικτών μέσα στο κεφάλι μετά από τα δύο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι δύσκολη και αυτού του είδους η διαχείριση, της ευφορίας μετά από τόσο μεγάλες νίκες, που σε πολλές περιπτώσεις “μεθάει” τους πάντες…

Ο Άρης έχει πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, αλλά προς το παρόν δεν έχει πετύχει και τίποτα, διότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και με αυτή τη λογική θα πρέπει να μπουν οι παίκτες σήμερα στο Αλεξάνδρειο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι κίτρινοι δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα αν κάνουν το παιχνίδι τους, δηλαδή αν βγάλουν ενέργεια στην άμυνα, μέσα από την οποία θα ελέγξουν τα ριμπάουντ και θα σκοράρουν καλάθια σε ανοικτό γήπεδο. Αμυντικά είναι λογικό να προσαρμοστούν στον Λόουερι, παίκτης γνώριμος από την περσινή του θητεία στον Κόροιβο και από εκεί και πέρα ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι Ντάστιν Χογκ, Νίκος Γκίκας και Λεωνίδας Κασελάκης, που κάνουν πολύ καλή χρονιά.

To Top