ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μυαλό στην Τρέντο, επιστροφή Μποχωρίδη, στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ για το καλύτερο ο Άρης (17.15, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17:15,PRESSARIS LIVE) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε χθες νωρίς το μεσημέρι για την Αθήνα και έκανε την τελευταία προπόνησή της στο ΟΑΚΑ. Ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη σαν ιδανική μετά την απουσία του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες σαφώς έχουν το μυαλό τους στα ματς με την Τρέντο και τη διπλή αναμέτρηση με το  ΠΑΟΚ για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού είναι αναμετρήσεις σαφώς μεγαλύτερης βαρύτητας από το σημερινό στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον σημερινό αγώνα:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για μας, απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Stoiximan Basket League. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη στιγμή για 40 λεπτά, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί στο τέλος.Θέλουμε η καλή απόδοσή μας και η υψηλή διάθεση για άμυνα να συνεχιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι και να φέρουμε το momentum της νίκης στο EuroCup με την Ουλμ αυτήν την εβδομάδα, στα επόμενα 3 ματς που έχουμε μπροστά μας».

Τέλος, ο Γιάννης Καστρίτης έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών, που είναι διαθέσιμοι στην αγορά για να έρθουν και να καλύψουν το πολύ σημαντικό κενό, που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Οι επαφές του προπονητή του Άρη με τους διοικούντες της ΚΑΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι συνεχείς και όταν οι ιθύνοντες της ομάδας ανάψουν το «πράσινο φως», τρέχοντας κάποιες απαραίτητες διαδικασίες, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας.

 

To Top