Το… μυστικό του επιβλητικού πανό που τους έκανε όλους να παραμιλούν! (photos)

Παραμονή του ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης το PRESSARIS σας είχε προϊδεάσει για τις εκπλήξεις που ετοίμαζαν οι φίλαθλοι της ομάδας, οργανωμένοι ή μη.

Το αποτέλεσμα το είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, το απόλαυσαν. Μαζί με τους 20.000 και πλέον φιλάθλους, όλη η υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα (και όχι μόνο) θαύμασε ανάμεσα στην εντυπωσιακή κερκίδα, το τεράστιο πανό του Super 3 Ευόσμου να κάνει την επιβλητική εμφάνισή του με την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο της ιστορικής έδρας του Άρη, καλύπτοντας όλη την θύρα 2.

Στιγμές που μόνο ο κόσμος του Άρη γνωρίζει να δημιουργεί! Έντονης κιτρινόμαυρης τρέλας και μεγαλείου.

Το πανό αυτό έχει τα… μυστικά του! Η ιδέα της δημιουργίας του τεράστιου αυτού πανό γεννήθηκε το καλοκαίρι. Τότε τα παιδιά του συνδέσμου αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι που αποτελούσε αντικείμενο θαυμασμού από φίλους και αντιπάλους, δίνοντας μια ακόμη ώθηση και ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ποιος έχει ξεχάσει ανάλογες πρωτοβουλίες; Ένα κόσμημα για το γήπεδο, όπως τα παλαιότερα πανό που έχουν κατά καιρούς ανεγερθεί από τους οπαδούς στις θύρες 3 και 1.

Οι διαστάσεις του τεράστιες. Πάνω από 90 μέτρα μήκος «σκέπασε» όλη τη θύρα 2!

Το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν ήταν το παιχνίδι με τον συμπολίτη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτή η προσπάθεια απαιτούσε -εκτός από την επίπονη προσωπική εργασία- κι αρκετά χρήματα, τα οποία διατέθηκαν από το ταμείο του συνδέσμου, αλλά και ένα μικρό ποσοστό από την συνδρομή Αρειανών που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Το κόστος σημαντικό άγγιξε μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ το αποτέλεσμα ήταν όπως όλοι διαπιστώσαμε εκπληκτικό. Κανείς δεν σκέφτηκε ούτε το κόστος, ούτε το κόπο… Όλα για τον Άρη.

 

 

 

 

To Top