Το μωρό του Μπεμπέτο πήγε στη Γιουβέντους! (photos + video)

Πριν από 18 χρόνια έγινε διάσημος όταν ο πατέρας του, Μπεμπέτο, του αφιέρωσε με έναν special πανηγυρισμό το γκολ κόντρα στην Ολλανδία… Τώρα ο Ματέους Ολιβέιρα απολαμβάνει νέες στιγμές δόξας υπογράφοντας στη Γιουβέντους!

Η Φλαμένγκο δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην επίσημη επιβεβαίωση, ωστόσο όλα μαρτυρούν πως ο 18χρονος γιος του Μπεμπέτο, Ματέους Ολιβέιρα, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους.

Όπως αποκάλυψε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Extra”, η “βέκια σινιόρα” κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ταλαντούχου Βραζιλιάνου μέσου, με το κόστος της μετακίνησης να φτάνει στα 2.000.000 ευρώ και τον παίκτη να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι “μπιανκονέρι” παρακολουθούσαν πολύ καιρό τον Ματέους και οι πρώτες επαφές μαζί του είχαν γίνει από τον περασμένο Οκτώβριο (τον είχαν παρακολουθήσει στο Σουνταμερικάνα U20), με τους ανθρώπους της “Φλα” να δέχονται να τον παραχωρήσουν από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του 2013 και ο ίδιος δεν είχε διάθεση να ανανεώσει.

Να σημειωθεί πως ο Ματέους είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U20 ενώ στην πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο έχει ήδη αγωνιστεί  12 φορές, εκ των οποίων οι 3 ως βασικός.

Πηγή: sport24.gr

To Top