ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Το μόνο που έχει να κάνει ο Καρυπίδης είναι να βάλει τα χρήματα»

Ο ένας εκ των μελών της επιτροπής, που επιβλέπει τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, ο Νίκος Αγραφιώτης, μίλησε για την πρόσφατη γενική συνέλευση, για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, αλλά και για τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Yello Radio:

Για τη γενική συνέλευση: «Έχοντας βρεθεί σε αρκετές συνελεύσεις θέλαμε να κάνουμε την διαφορά και να έχουμε αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργηθούν άλλες καταστάσεις».

Για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου και με τις κινήσεις που αναμένονται: «Ο κύριος Καρυπίδης δεν έχει τίποτα να κάνει τίποτα άλλο παρά να έρθει και να τοποθετήσει τα χρήματά του μόλις ετοιμάσουμε το ταμείο και τον ειδικό λογαριασμό. Σήμερα θα έχουμε την πρώτη συνάντηση της επιτροπής».

Για τις διαδικασίες που θα κινηθούν από την πλευρά της επιτροπής και την ασφάλεια του λογαριασμού: «Η ανώνυμη εταιρία δεν είναι του Ερασιτέχνη. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος του λογαριασμού. Κοιτάζουμε απλά να είμαστε εντάξει στους χρόνους που προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο».

Για την παρουσία του ίδιου στην επιτροπή: «Σίγουρα είναι τιμή για τον οποιονδήποτε βρίσκεται σε μια τέτοια επιτροπή. Βέβαια γνωρίζουμε ότι και ευθύνες υπάρχουν και η δουλειά θα είναι σκληρή».

Για τις μετοχές και την αξία τους που ορίστηκε στα 30 ευρώ: «Οποιοδήποτε μέλος του Α.Σ. μπορεί να αγοράσει μετοχές με ποσό πολλαπλάσιο των 30 ευρώ».

Για τα 300.000 ευρώ, που υποσχέθηκε ο κύριος Καρυπίδης και κατά πόσο θα βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη: «Σίγουρα θα βοηθήσουν να μπορέσουμε να μπούμε σε μια λειτουργία και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και να διακανονίσουμε τα χρέη μας, ενώ θα διατεθεί ένα κεφάλαιο για την βελτίωση των εγκαταστάσεων».

Για τα μαγαζιά του γηπέδου: «Δίνουμε προτεραιότητα στον κύριο Καρυπίδη, αν έχει κάποιες προτάσεις. Εφόσον ο κύριος Καρυπίδης δεν θελήσει ν΄ ασχοληθεί, έχουμε στο μυαλό μας κάποιους ανοιχτούς διαγωνισμούς».

Για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη: «Σκεφτόμαστε με την έναρξη της σεζόν να οργανώσουμε μια τακτική συνέλευση που θα αφορά την οργάνωση όλων των τμημάτων και τη λειτουργία του νέου Α.Σ.».

To Top