Το “μότο” του Αγκάνθο περιγράφει τον σημερινό Άρη στο 100%!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν θα είναι παρών ούτε στο ματς με τον Αστέρα, ούτε στο ματς με την Ξάνθη. Είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως παρών και προσπαθεί να στηρίξει τους συμπαίκτες του. Ίσως και το “μότο” που έχει στο twitter να είναι αυτές τις μέρες το ηχηρό μήνυμα για τον Άρη, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές, τη διοίκηση, τους φιλάθλους.

Ο Ισπανός επιθετικός πριν ακόμα έρθει στον Άρη είχε γράψει στο twitter του μια φράση που τον συντροφεύει εδώ και χρόνια. “Ο καλύτερος πολεμιστής δεν είναι αυτός που κερδίζει όλες τις μάχες, αλλά αυτός που επιστρέφει χωρίς να φοβάται”. Αυτή η ισπανική ρήση ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης την δεδομένη περίοδο.

Μάχες χάθηκαν, μάχες κερδήθηκαν, αλλά ο καλύτερος πολεμιστής είναι αυτός που επιστρέφει στη μάχη, χωρίς να φοβάται. Ο Άρης επέστρεψε στη μάχη στο Περιστέρι παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Ο Άρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μάχη και με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής. Ο Άρης είναι πολεμιστής, ο ύψιστος, ο θεός του πολέμου…

 

To Top