ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το «νέο αίμα» του Άρη: Με πολλή όρεξη και διάθεση οι «μικροί»

Την ευκαιρία να παίξουν σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι είχαν και έξι «μικροί» του Άρη χθες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Κυριάκος Ασλανίδης στάθηκε καλά στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση, από τον οποίο έπαιρνε διαρκώς συμβουλές για τις τοποθετήσεις του και το πώς πρέπει να ενεργεί μέσα στο ματς για την ομαλότερη λειτουργία της ομάδας. Έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα, έδειξε πως δε φοβάται, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση με την μπάλα στα πόδια και στις αγωνιστικές αντιδράσεις του.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χρήστος Μαρμαρίδης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καθώς ο Ερυθρός Αστέρας πίεζε από εκείνη την πλευρά. Στην συνέχεια όμως ισορρόπησε, ανέκτησε αυτοπεποίθηση έχοντας κάποια καλά ανεβάσματα με δυνατά τρεξίματα, ενώ δεν έλειψαν και μερικές εντυπωσιακές στιγμές του μέσα στο ματς, κερδίζοντας μεμονωμένα το χειροκρότημα του κόσμου.

Στα αμυντικά χαφ ο Γιώργος Κριμιτζάς έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και να συνεισφέρει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, αφήνοντας επίσης ένα πρώτο θετικό δείγμα γραφής.

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης παρότι αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ, με τη θέση του κανονικά να είναι αριστερό μπακ-εξτρεμ, έδειξε επίσης να προβληματίζεται στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο, έχει έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία από τον δημιουργικό του εξάμηνο δανεισμό στον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει να κερδίσει το κάτι παραπάνω στη φετινή χρονιά.

Τέλος, οι Απόστολος Μαρτίνης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης αγωνίστηκαν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, δείχνοντας επίσης πάθος, θέληση και… τσαμπουκά και επίσης με πολλά τρεξίματα, όντας και φρέσκοι στο παιχνίδι, ενώ οι Δημοσθένης Μακρής και Ζήσης Σαλιάρης δεν χρησιμοποιήθηκαν.

To Top