ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το νέο αεροπλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί δέος (video-photos)

Μία ομάδα του διαμετρήματος και της δυναμικής της Ρεάλ Μαδρίτης, με 11 τρόπαια Champions League και δεκάδες εγχώρια στην Ισπανία δεν επιτρέπεται να μην έχει το δικό της ιδιωτικό… αεροπλάνο.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι άνθρωποι των “μερένγκες” και έτσι προχώρησαν στην παρουσίαση του νέου αεροπλάνου της ομάδας, ενός 1380 της εταιρίας “Dubai Emirates” (η εταιρία “Emirates” είναι βασικός χορηγός της Ρεάλ από το 2013), με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο να είναι παρόντες στην παρουσίασή του.

Αυτή έγινε στο αεροδρόμιο Μπαράχας της ισπανικής πρωτεύουσας, με το αεροπλάνο να είναι διακοσμημένο στις δύο πλευρές του με την εικόνα των πέντε αυτών παικτών, ενώ στα χρώματα της ομάδας είναι ντυμένο και το εσωτερικό του αεροπλάνου που είναι πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα.

Πέρα από την Μαδρίτη το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα πραγματοποιεί ταξίδια και στους περισσότερους προορισμούς που καλύπτει η Emirates, κάτι που σημαίνει πως οι φανς της Ρεάλ θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν κάποια συλλεκτική φωτογραφία με το αεροπλάνο σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ:

To Top