ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το νέο σποτάκι για τον “2ο Σύζαθλο 2016”! Δείτε, χαρείτε, διαδώστε το! (video)

Η «ΣΥΖΩΗ»  διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τον «2ο ΣΥΖΑΘΛΟ 2016», ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πανέμορφο δάσος του σέιχ σου στη Θεσσαλονίκη. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου.

Σε αυτό το προσκλητήριο συμμετέχουν προσωπικότητες από τον αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο της Θεσσαλονίκης! Ήδη από την οικογένεια του Αρη έχουν απευθύνει το δικό τους κάλεσμα Πρόφτης, Διούδης, Τάτος, οι οποίοι με χαρά φώναξαν «παρών»!

Στη «ΣΥΖΩΗ» συμμετέχουν γονείς και φίλοι παιδιών με διαταραχές όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.ά.)
Τον Οκτώβριο του 2007 δημιούργησαν τον Σύλλογο με το όνομα «Αμυμώνη – Σύλλογος Θεσσαλονίκης» για να προσφέρουν στα παιδιά όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Σύλλογος άλλαξε όνομα σε «ΣΥΖΩΗ» και συνεχίζει την πορεία του δυναμικά.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το σάιτ του συλλόγου ΕΔΩ

 

To Top