Το νέο δεδομένο στην υπόθεση Αγγέλου

Άρης και Αγγέλου συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις εξ αποστάσεως. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός έκανε ένα βήμα… πίσω, ρίχνοντας εν μέρει τις απαιτήσεις του, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν γιατί η διοίκηση του Άρη είναι πεπεισμένη ότι ο Αγγέλου είναι ο πιο κατάλληλος τεχνικός για την άκρη του πάγκου.

Όπως είχε γράψει το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή υπάρχει μια οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν διαπραγματεύσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ιδίως όταν αμφότεροι έχουν δηλώσει πως θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Μέσα από αυτές τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις προέκυψε ένα βήμα από την πλευρά του Αγγέλου, χωρίς ωστόσο να είναι από μόνο του ικανό να οριστικοποιήσει μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Ο Άρης θέλει τον Αγγέλου και θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή που θα κρίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Ποια είναι αυτά τα περιθώρια το γνωρίζει μόνο η διοίκηση.

 

To Top