ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το νέο… παράσημο του Βάτσιου! Ο Άρης σε απολογία για το… τίποτα, όργια στην Λεωφόρο (photos)

Το νέο… παράσημο του Βάτσιου και η κόλαση της Λεωφόρου! Ο Άρης σε απολογία για το… τίποτα, όπως κλήθηκε σε απολογία και ο Παναθηναϊκός για τις εικόνες ντροπής που έγιναν την Κυριακή.

Για να εξηγούμαστε: η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε σε απολογία, για όσα έγραψε ο Άρης Βάτσιος στο φύλλο αγώνα, σ’ ένα παιχνίδι, όπου αντί να δώσουν παράσημα στους κιτρινόμαυρους, προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα… Επειδή προφανώς από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι του στο Χαριλάου, ο Αγρινιώτης διαιτητής, έδειξε ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Από την ατάκα του: “θα γίνει το ματς, ότι και να λέτε και θα περιμένω ακόμη και μια ώρα παραπάνω για να καθαρίσετε το γήπεδο”, μέχρι την πρεμούρα του να δοθεί οφσάιντ, ουρλιάζοντας στην ενδοεπικοινωνία, φτάσαμε και στα όσα φαντάστηκε και έγραψε στο φύλλο αγώνα. Σε μια συνάντηση όπου πέρα από τα… ballboys και τις ομάδες δεν είχε ψυχή, λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης!

Βέβαια την ίδια ώρα, υπάρχουν εικόνες ντροπής από την Λεωφόρο, όπως αυτές που υπάρχουν παρακάτω… Τι κι αν ο Πρόεδρος της λίγκας είναι Διοικητικός επικεφαλής στον ΠΑΟ; Τι κι αν έχουμε πανδημία (sic); Τι και αν ισχύει αυστηρό πρωτόκολλο εισόδου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις; Φαίνεται ότι την Κυριακή στη Λεωφόρο εμπνεύστηκαν δικούς του νόμους και αντιμετώπιση για τον κορωνοϊό με την υπογραφή του Μπουτισκάρη.

Νόμους που δίνουν διαστάσεις φαρσοκωμωδίας στο γεγονός ότι ο Παναθηναικός διαμαρτυρήθηκε που κάποιοι μίλησαν… απότομα τον Μπόλονι στο Κλεάνθης Βικελίδης και καταγράφηκαν δήθεν σκηνές τριτοκοσμικές. Υπεράριθμες παρουσίες στα όρια της ωρολογιακής βόμβας! Γεμάτες σουίτες με κόσμο να κρέμεται σαν τα τσαμπιά, φίλαθλοι στις κερκίδες, «σεκιούριτι» εντός και εκτός εξεδρών με χακί γιλέκα και διαπίστευση του Παναθηναϊκού, άτομα με τα γιλέκα της Nova που πανηγύριζαν με τον Διούδη εντός αγωνιστικού χώρου στο φινάλε.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους:

To Top