Το νέο πιο σύγχρονο PRESSARIS και οι εφαρμογές του!

Το PRESSARIS ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της τεχνολογίας και της σύγχρονης εποχής και θέλοντας να ανταποδώσει την μεγάλη στήριξη των χιλιάδων αναγνωστών – που το έχουν φέρει στην Νο1 θέση σε όλα τα μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Άρη- προχώρησε στην πλήρη αναβάθμισή του.

Με νέο design, πιο σύγχρονο, πιο γρήγορο και αποτελεσματικό, το νέο PRESSARIS συνεχίζει την προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε φίλου αναγνώστη.

Ήδη εδώ και μερικές μέρες «τρέχει» στο διαδίκτυο το αγαπημένο σας σάιτ με την νέα μορφή, το οποίο είναι συμβατό κι ανταποκρινόμενο σε όλα τα pc, laptop, κινητά.

Μερικές από τις δυνατότητες έχουν να κάνουν με:

1) Το Responsive design που δημιουργεί ευχάριστη εμπειρία περιήγησης καθώς δε χρειάζεται να γίνει μεγέθυνση ή σμίκρυνση για να διαβαστεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη της κάθε συσκευής.

2) Με τα push notifications (ειδοποιήσεις), πλέον μπορείτε να εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας και να μένετε ενήμεροι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο λαμβάνοντας τα τελευταία νέα στην συσκευή σας!

3) Την ροή ειδήσεων που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας και δίνει την δυνατότητα πατώντας στην λέξη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις της ημέρας, αλλά και των προηγούμενων ημερών.

4) Το συνεχές scroll down σε κάθε άρθρο που σε μεταφέρει αυτόματα στο επόμενο της ροής ειδήσεων, χωρίς επιπλέον κλικ ή άλλες ενέργειες, δίνοντας έτσι περισσότερη ταχύτητα στην ενημέρωση.

5) Τη μεγαλύτερη χρήση των multimedia τα οποία είναι εμφανή στην αρχική σελίδα. Παράλληλα θα υπάρχει ακόμα πιο έντονη δραστηριότητα στο κανάλι του PRESSARIS στο YouTube, εκεί όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να βλέπετε αποκλειστικά βίντεο του PRESSARIS.

6) Μετά την νέα αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό έχουν καταργηθεί τα παλαιότερα applications (android – ios), είναι πλέον ανενεργά.

Προκειμένου να έχετε καλύτερη και πιο σύγχρονη πρόσβαση και περιήγηση στο σάιτ, μπαίνετε απευθείας στην ιστοσελίδα. 

Αναβαθμίστηκε η mobile έκδοση της ιστοσελίδας, οπότε αν θέλετε κάντε συντόμευση σελιδοδείκτη στις εφαρμογές σας για να μπαίνετε απευθείας.

7) Την άμεση σύνδεση του σάιτ με όλα τα social media. Μπορείτε να ακολουθήσετε το PRESSARIS στο Facebook, το Twitter και το Instagram για ακόμα πιο άμεση και διαφορετική ενημέρωση.

8) Την πιο εύκολη χρήση από τα κινητά. Η πρόσβαση στο σάιτ από τα κινητά “σερβίρει” αρχικά τρεις κατηγορίες: TOP, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, BLOGS από τις οποίες έχετε πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες του PRESSARIS, πατώντας ανάλογα στη σχετική ένδειξη που προτιμάτε.

To Top