ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο τραγούδι του “κιτρινόμαυρου” Σάκη Αρσενίου (video)

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα ο Σάκης Αρσενίου. Πρόκειται για τον Θεσσαλονικιό τραγουδιστή, ο οποίος δεν κρύβει την αγάπη και τη σχέση του με τον Άρη, μια και έχει περάσει από αθλητής του συλλόγου, ενώ έχει εκφράσει πολλές φορές τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί με την Πηγή Δεβετζή και φωτογραφήθηκε με τη σημαία του Άρη, δηλώνοντας: «Είμαι φίλος του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Αγαπάω την ομάδα του Άρη και θέλω να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Έγινα Άρης από πατέρα και παππού Αρειανό. Γενικά είχαμε τρέλα με τον Άρη. Ο Άρης είναι ιδέα και αν και υπάρχει στεναχώρια δεν αλλάζει.

«Μ’ακούς» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του δημοφιλούς καλλιτέχνη και αποτελεί δημιούργημα των Κωνσταντίνου Γαλανού (μουσική) και Γιάννη Μαλλιά (στίχοι).

Ακούστε εδώ:

To Top