Το νέο blog του Χρήστου Βελώνη στο PRESSARIS: “Ο Άρης έχει ανάγκη από ένα συνεχόμενο… ηλεκτροσόκ”

Ο Χρήστος Βελώνης είναι από τους ανθρώπους που έχουν βιώσει στο… πετσί τους πως είναι να φοράς μία τόσο βαριά φανέλα όπως αυτή του Άρη σε ένα πρωτάθλημα που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. O πρώην “κίτρινος” καταγράφει στο blog του στο PRESSARIS τις σκέψεις του και προτρέπει τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος να πείσουν τον κόσμο με τις πράξεις τους…

“Είναι μια περίοδος δύσκολη από όλες τις απόψεις. Αυτό που έχει προέχει τώρα είναι να αποτραβήξουμε το βλέμμα μας από το “μαύρο” παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά.

Για να επιζήσει ο Άρης δεν αρκεί μόνο το πρωταρχικό “σοκ” της Β΄και της Γ΄Εθνικής. Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι ένα συνεχόμενο… “ηλεκτροσόκ”. Για κανένα λόγο δεν πρέπει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία αυτή. Η άνοδος είναι μονόδρομος και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους παράγοντες μέχρι και τον τελευταίο στην ομάδα.

Η ενίσχυση είναι απαιτούμενη και ευτυχώς που το τελευταίο διάστημα γίνεται μία προσπάθεια πάνω σε αυτό το κομμάτι.Με την φανέλα και μόνο δεν υπάρχει προκοπή. Ας βγάλουμε όλοι από το μυαλό μας τα “Άρης είσαι” και ας σκύψουμε το κεφάλι στα πραγματικά προβλήματα που τόσο καιρό είναι μπροστά μας και εξακολουθούμε να αγννοούμε.

Ο Άρης είναι σύλλογος των ονείρων κάθε ποδοσφαιριστή. Τα παιδιά αυτά έχουν την ευκαιρία τους, να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους ακόμα και σε αυτή την κατηγορία. Ας πετύχουν τον στόχο που είναι η άνοδος και θα κερδίσουν πολλά στο μέλλον.

Ο κόσμος είναι θα είναι εκεί στυλοβάτης της προσπάθειας και εμείς θα βοηθήσουμε όταν μας το ζητήσουν και όπως μπορεί ο καθένας από εμάς που έχουμε φορέσει και πονέσει αυτή τη φανέλα.

Μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος! Γεμίστε το γήπεδο με τις πράξεις σας.Αναγκάστε μέχρι και τον τελευταίο Αρειανό να σας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και συσστρατεύστε τον μαζί σας!”.

To Top