Το “ναι” του Σιαλμά στον Άρη, σημαντικός ο ρόλος του Γόγολου!

Τέλος στο σίριαλ δείχνει να λαμβάνει στην υπόθεση του Δημήτρη Σιαλμά, που πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Άρη! 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται ο 28χρονός επιθετικός,  όπου θα αγωνίζεται για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο με τα κιτρινόμαυρα. Ο ίδιος θα περάσει ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα το πρωί και αν είναι θετικές, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η περίπτωση του παίχτη έχει απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του Άρη,  όπου εδώ και περίπου δύο εβδομάδες επιδιώκουν την συμφωνία με τον εν λογω ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Γαλανός πήρε “ζεστά” το συγκεκριμένο θέμα,  με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να του δίνει το ελεύθερο να ασχοληθεί με την περίπτωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιαλμάς έχει φιλικές σχέσεις με τον Σπύρο Γόγολο, ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στις συζητήσεις και ήταν ένας από ανθρώπους που τον προέτρεψαν να επιλέξει τον Άρη!

Είναι αλήθεια,  όπως διαμηνύει το στενό περιβάλλον του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος,  ότι ο Γιώργος Γαλανός ασχολήθηκε και με άλλες επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα είχαν αίσιο τέλος, ωστόσο μια ενδεχόμενη ρήξη με τον προπονητή είναι κάτι που δεν θα βοηθούσε στην ηρεμία που θέλει να διέπει την ομάδα.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top