ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “ναυάγιο” με Ανεμπά, οι επαφές με Φεντάλ και η άμεση ανάγκη για στόπερ

Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν αποτελεί η περίπτωση του Ισμαϊλ Ανεμπά για τον Άρη αφού οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν και οι κιτρινόμαυροι… τρέχουν για στόπερ με τον Ζουχαϊρ Φεντάλ να εξετάζεται.

Εκτός μεταγραφικής «εξίσωσης» του Αρη βρίσκεται πλέον ο Ισμαΐλ Ανεμπά, παρότι η περίπτωσή του είχε προκριθεί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα αναμένονταν ανά πάσα στιγμή στη Θεσσαλονίκη.

Ομως στο… παρά ένα και σύμφωνα με τον περιβάλλον των κιτρινόμαυρων ο 24χρονος στόπερ φέρεται να διαφοροποίησε τις απαιτήσεις του και να ζήτησε αλλαγή των όσων είχαν «κλείσει» προφορικά κάτι που οδήγησε το θέμα του σε «ναυάγιο».

Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους του Άρη να στραφούν σε άλλα πρόσωπα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και ένα από αυτά είναι του Ζουχαϊρ Φεντάλ. Πρόκειται για τον Μαροκινό στόπερ της Αλάνιασπορ, ο οποίος ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στη Βαγιαδολίδ και τον Γενάρη συνέχισε στην Τουρκία.

Ο Φεντάλ έχει προταθεί, εξετάζεται, αλλά δεν είναι το μόνο όνομα που έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν το κενό σε αυτή τη θέση το ταχύτερο δυνατό.

To Top