ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το νοκ-άουτ και οι πανηγυρισμοί του Άρη στην κατάμεστη ΧΑΝΘ (videos)

Ένα έντονα «κιτρινόμαυρο» σκηνικό, είχε στηθεί από νωρίς στη χθεσινοβραδινή «μαχητική» διοργάνωση που έλαβε χώρα στο κλειστό της ΧΑΝΘ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αθλητή του Άρη, Πέτρο Σκαφιά.

Το τμήμα kickboxing του Άρη, έδωσε το παρών στη διοργάνωση πολεμικών τεχνών, Colosseum, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και «έκλεψε» εξ’ ολοκλήρου τις εντυπώσεις!

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δηλώσει με ανακοινώσεις τους πως είναι πανέτοιμοι για τη διοργάνωση και το απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η τετράδα για τον τίτλο της ζώνης WKN βρήκε νικητή τον Πέτρο Σκαφιά ύστερα από επικράτηση στον ημιτελικό του Παύλου Μήσια με εγκατάλειψη αντιπάλου (λευκή πετσέτα από την γωνία του) και στη συνέχεια με νοκ άουτ επί του Οργκανεσυάν. Ο αθλητής του Άρη πραγματοποίησε δύο σερί μοναδικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τον τίτλο που κατέκτησε με εντυπωσιακότατο τρόπο.

Ο «κακός χαμός» των φίλων του Άρη στη ΧΑΝΘ ξεκίνησε εξ΄αρχής στο άκουσμα του ονόματος του Σκαφιά, όταν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στα Main Events είχαν ήδη προϊδεάσει τον κόσμο για δυνατές μάχες…

Δείτε τα βιντεο του metrosport:

To Top