ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το νομικό χαρτί της αναψηλάφησης για την δικαίωση

Ο Ερασιτέχνης Άρης αναζητεί πριν από τη γενική συνέλευση τρόπους για να μπορέσει ο Αρης να επανέλθει στην υπόθεση ανόδου στη Football League, ούτως ώστε να πετύχει τη δικαίωση του. Η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι η “επόμενη κίνηση”, όμως επισημαίνεται τις τελευταίες κρίσιμες μέρες, εξετάζεται να γίνει από μία άλλη νομική οδό, προκειμένου να αυξηθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για την τελική δικαίωση στις… καθυστερήσεις.

Ο ΑΣ Αρης αναμένεται να ζητήσει την αναψηλάφηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων, μέσω σχετικού αιτήματος το οποίο θα αποστείλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Όπως έχει επισημανθεί σε σχετικό ρεπορτάζ είναι μία κίνηση τακτικής η οποία ίσως αποφέρει καρπούς, αποφεύγοντας την απευθείας εκδίκαση στο συγκεκριμένο δικαστήριο.

Όπως τονίζουν στην Αλκμήνης οι νομικοί του Ερασιτέχνη, θα ζητήσουν από τον δικηγόρο που χειρίστηκε το θέμα στην Επιτροπή Εφέσεων, Βαγγέλη Χατζηϊωάννου, να τους παραδώσει ότι έγγραφο έχει στα χέρια του, ώστε να ξεκινήσει η όλη διαδικασία της ύστατης νομικής αντεπίθεσης.

To Top