Το ντεμπούτο Κάμπος, το “σήριαλ” της έδρας και το νικηφόρο σερί 

Παιχνίδι της μοίρας ή ένα ακόμα δείγμα της μη σταθερότητας που παρατηρείται στον φετινό Άρη αναφορικά με την τεχνική ηγεσία; Όπως στον πρώτο γύρο, έτσι και στον δεύτερο κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου ο Άρης παρουσιάζεται με… νέο τεχνικό στον πάγκο.

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Πάουλο Κάμπος, ενώ τώρα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που επιστρέφει ως προπονητής του Άρη μετά την 4η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ολόκληρη… φασαρία! Ο Άρης Ακροποτάμου όπως και ο Άρης ζήτησαν το παιχνίδι να φιλοξενηθεί στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, γήπεδο που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις (χωρητικότητα, αγωνιστικό χώρο κτλ) για να εγγυηθεί την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Δήμος Καβάλας, ωστόσο, σήκωσε τα χέρια ψηλά, αφουγκραζόμενος την ανησυχία του επίσημου ΑΟΚ που είχε προχωρήσει σε… σπορά του χλοοτάπητα του γηπέδου.Τουλάχιστον, έτσι υποστήριζαν…

Εν τέλει το εμπόδιο της έδρας ξεπεράστηκε με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Ελευθερούπολη -απόφαση που πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- αν και αρχικά είχε οριστεί η Χρυσούπολη!

Με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του ο Άρης πέρασε εύκολα με 2-0 και έθεσε τις βάσεις από εκείνο το παιχνίδι για ένα νικηφόρο σερί που τον έφερε μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα και μέχρι να αποχωρήσει ο Κάμπος είχε απολογισμό 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος.

To Top