Το ντεμπούτο-κέρδος του Γκίνο και η παρουσία Σουνά…

Η μεσαία γραμμή του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση για το Κύπελλο ήταν αυτή που έπαιξε και τον σημαντικότερο ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Γκίνο και Σουνάς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να συνδέσουν με τον καλύτερο τρόπο άμυνα και επίθεση σε μία “γεμάτη” και των δύο παρουσία.

Εμφάνιση ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε στο ντεμπούτο του με τα “κίτρινα” ο Δημήτρης Γκίνο. Ο 20χρονος μέσος έδειξε να έχει αφομοιώσει πλήρως την αγωνιστική φιλοσοφία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Σταθερός στις μεταβιβάσεις του σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και γρήγορος στις επιστροφές του στην άμυνα.Με εμφανίσεις σαν την χθεσινή θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μία μόνιμη θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη και στα επόμενα παιχνίδια.

Στις διακριθέντες εμφανίσεις της χθεσινής πρόκρισης ήταν και αυτή του Δημήτρη Σουνά. Ο αρχηγός του Άρη και κατα γενική ομολογία ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ άφησε στην άκρη την κακιστη εμφάνιση με τον Καμπανιακό και έδειξε ότι μπορεί πίσω από τους δύο επιθετικούς να προκαλέσει περισσότερες ζημιές από ότι από τα άκρα. Σταθερή απόδοση και φυσικά σκόρερ του πρώτου τέρματος, αποδεικνύοντας γιατί έχει αναλάβει όλα τα ελεύθερα χτυπήματα εκτός περιοχής.

To Top