ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “ξέσπασμα” που χρωστούσε και τα λάθη που… διορθώνονται

Το κέρδος του Άρη από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο ήταν διπλό. Οι “κιτρινόμαυροι” συνδύασαν μετά από καιρό μία (αγχωτική) νίκη με μία καλή εμφάνιση.

Αυτό που θέλουν δηλαδή οι φίλαθλοί του σε κάθε ματς φέτος, αλλά ελάχιστες φορές έχουν δει…

Το σημαντικότερο, ωστόσο, όλων είναι το γεγονός, ότι ο Άρης βρίσκεται ήδη στο +7, με παιχνίδι λιγότερο από τον ένα (Δόξα Δράμας) εκ των δύο διωκτών του.

Η εμφάνιση κόντρα στην ομάδα των Σερρών, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της φετινής σεζόν. Oi “κιτρινόμαυροι” χρωστούσαν στον κόσμο τους μία τέτοια εμφάνιση και μάλιστα σε μία περίοδο που αν και έπαιρναν τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούσαν. 

Τα λάθη, όμως, στην άμυνα, έφεραν σε δεινή θέση τους “κιτρινόμαυρους”, που αφυπνίστηκαν στη συνέχεια και ανέτρεψαν το σκορ για να “κλειδώσουν” την 8η φετινή τους νίκη.

Όπως είπε και ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης “τα λάθη είναι αναμενόμενα, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Ακόμα κάνουμε προετοιμασία”.

Ο Άρης δεν είναι ακόμα έτοιμος. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου οι ποδοσφαιριστές του θα συνδυάζουν επίσημες υποχρεώσεις με… προετοιμασία!

 

To Top