Το ξέσπασμα της Παπαχρήστου: «Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν;»

Η Βούλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε στο ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει το 2012, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει συγγνώμη και όλοι κάνουν λάθη!

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της με ρατσιστικό χαρακτήρα στα social media: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Από τότε ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά το θέμα επανήρθε στην επικαιρότητα μετά τα συγχαρητήρια που της έδωσε ο Πρωθυπουργός και το τιτίβισμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση, ότι δεν έπρεπε ο Τσίπρας να της δώσει συγχαρητήρια.

Η ίδια πήρε και πάλι θέση τονίζοντας ότι έχει πει 100 φορές συγγνώμη: «Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε στη “Sportime” και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν».

To Top