Το οικογενειακό δείπνο της Εθνικής πριν το ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι

Την ευκαιρία να περάσουν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης εν μέσω της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας και το τεχνικό τιμ.

Το βράδυ της Πέμπτης, σύσσωμη η «γαλανόλευκη», μαζί με μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, δείπνησαν σε εστιατόριο στη Φιλοθέη, πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με προορισμό το Άμπου Ντάμπι (Τρίτη 15/08), εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν σε τις ΗΠΑ και τη Γερμανία στις 18 και 19 του μήνα αντίστοιχα σε δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Το μήνυμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

Μια πολύ ευχάριστη και οικογενειακή βραδιά πέρασαν τα μέλη της Εθνική ανδρών εν μέσω εντατικής προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στην «Παλιά Αγορά» της Φιλοθέης.

Ο υπέροχος εξωτερικός χώρος του μαγαζιού με τη μεγάλη ιστορία και τους πιστούς θαμώνες, φιλοξένησε τα μέλη της ομάδας και των οικογενειών τους, σε έναν άτυπο… αποχαιρετισμό πριν από το ταξίδι, αρχικά για το Αμπου Ντάμπι και εν τέλει για τη Μανίλα και την επίσημη διοργάνωση.

Η εξαιρετική φιλοξενία και εξυπηρέτηση και το εκλεκτό δείπνο συντέλεσαν σε μια απολαυστική βραδιά για την μπασκετική «οικογένεια». Τις ευχαριστίες προς τους «οικοδεσπότες»… εισέπραξε ο υπεύθυνος της «Παλιάς Αγοράς», Στίβεν Κανάρης, ο οποίος φωτογραφήθηκε και μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας.

Ελλάδα: Οικογενειακό δείπνο πριν το Άμπου Ντάμπι

Ελλάδα: Οικογενειακό δείπνο πριν το Άμπου Ντάμπι

To Top