ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το… πάθημα (και) στη Χαλκίδα απαιτεί προσήλωση στη νίκη μέχρι τέλους

Το… πάθημα στη Χαλκίδα, όπου ο Άρης απώλεσε διαφορά 17 πόντων (28-45) και τελικά έχασε με 18 (75-57) πρέπει όχι απλά να γίνει μάθημα για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά να αποτελέσει και οδηγό για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Κύμη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Εκείνο το παιχνίδι ήταν το πρώτο που ο Άρης έπαινε μια διαφορά 17 πόντων και στο τέλος την… πετούσε στα σκουπίδια. Ακολούθησε το ίδιο ακριβώς στα εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Χολαργό και πιο πρόσφατα με τον Κολοσσό. Και στα τρία αυτά παιχνίδια με προπονητή τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος και αυτός μαζί με τους συνεργάτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικός στην τακτική και τη διαχείριση του παιχνιδιού.

Οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να είναι σήμερα όχι μόνο 100% προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης αλλά να έχουν και διάρκεια. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα πρέπει να «σκυλιάσουν» στο παρκέ και να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.

Σε αυτό, φυσικά, θα βοηθήσει και ο κόσμος του Άρη που θα γεμίσει ξανά το Παλέ και θα δημιουργήσει για τους αντιπάλους τις… γνωστές ακατάλληλες, αλλά υγιείς συνθήκες αγώνα, με τη φωνή του και το πάθος του.

To Top