Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό

Η Εθνική Ελλάδας γυναικών έκανε την προσπάθεια του στο UEFA Nations League, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League C, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Πολωνία στο Σοσνόβιετς σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Σε… πολική θερμοκρασία (-8) και πάγο, η Εθνική Γυναικών στάθηκε καλά για σημαντικό διάστημα του αγώνα. Οι Πολωνές είχαν δοκάρι στο 24ο λεπτό, η Εθνική έχασε ευκαιρία με την Γιαννακά στο 36′ και στην αντεπίθεση η Πολωνία έκανε το 1-0 με την Εύα Παγιόρ σε φάση που ελέγχεται για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η Πολωνία πέτυχε και δεύτερο γκολ με την Κόζακ στο 59ο λεπτό, σε άλλη μια φάση στην οποία φάνηκε να μην καλύπτεται η Πολωνή ποδοσφαιρίστρια!

Πολωνία (Παταλόν): Τσέμικ, Άνταμεκ (46′ Παντίλα), Ζίνιεβιτς, Βος, Μάτισικ, Κόζακ (90′ Ντόμιν), Πάβολεκ, Ατσίνσκα (71′ Σίμτσακ), Κάμτσικ (82′ Κρέζιμαν), Βιανκόβσκα, Παγιόρ

Ελλάδα (Κατικαρίδης): Νάση, Μήτκου, Σιδηρά (82′ Καπνίση), Παλαμά, Πατερνά, Σαρρή, Κακαμπούκη, Μάρκου (66′ Μάρκου), Γιαννακά (46′ Μωραΐτου), Χαμαλίδου (82′ Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (66′ Καλδαρίδου)

To Top