Το πάλεψε για Ουμπίντες μέχρι τέλους o Άρης!

Ο Άρης πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Χαβιέρ Ουμπίντες! Στο πρόσωπο του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού είδε ο Δημήτρης Ηλιάδης τον «κράχτη» που θα άλλαζε τις αγωνιστικές ισορροπίες και θα έκανε «γκελ» στις τάξεις του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “ΑΝ των συντακτών”: “Ο Δημήτρης Ηλιάδης είχε την πρώτη επαφή με την πλευρά του Ούμπιντες πριν από δέκα ημέρες, όταν συζήτησε με τον δικηγόρο του το ζήτημα των οφειλών που υπάρχουν απέναντι του, ενόψει των διακανονισμών για το άρθρο 99. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ άμεσα άνοιξε θέμα επιστροφής του στον Άρη, δηλώνοντας την επιθυμία να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Η πρόταση μεταφέρθηκε στον ατζέντη του Ούμπιντες και στη συνέχεια στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που την αντιμετώπισαν η αλήθεια είναι με αρκετό σκεπτικισμό και διστακτικότητα. Όπως μετέφεραν στον Δημήτρη Ηλιάδη, τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του ταλαιπωρήθηκαν κατά τη θητεία του στον Άρη, λόγω της οικονομικής ασυνέπειας και του ψυχοφθόρου περιβάλλοντος που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα.

Αντιλαμβανόμενος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ότι το παρελθόν απειλούσε να σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στη διαπραγμάτευση, έσπευσε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να εγγυηθεί στον Ούμπιντες ότι η νέα συμφωνία θα τηρούνταν στο ακέραιο και με συνέπεια, ενώ ταυτόχρονα θα έτρεχε η αποπληρωμή των οφειλομένων του, στο πλαίσιο που θα συμφωνούσαν”.

Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ουμπίντες προτίμησε τον Ατρόμητο, αν και σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο Ηλιάδης θα επιχειρούσε μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να «κλέψει» τον Ούμπιντες, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια απόπειρα θα είχε πλέον ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, αφού ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ατρόμητο, η προσφορά του οποίου σε απόλυτα νούμερα φέρεται να μην απέχει από αυτή που του κατέθεσε ο Άρης.

 

To Top