Το πάλεψε μέχρι τέλους η Κ-20 (2-2)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο 12λεπτο, η Κ-20 απέδειξε ότι διαθέτει το σθένος, την ποιότητα και την ψυχραιμία ώστε να καταφέρει να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση του “Μαρτινέγκο” κόντρα στον Εργοτέλη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων.

Οι “κίτρινοι” που χτες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, μια και η πτήση τους προς το Ηράκλειο της Κρήτης καθυστέρησε για τρεις ώρες περίπου λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, φάνηκε να μην βρίσκουν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, σαφώς επηρεασμένοι από τον συνθετικό χλοοτάπητα που διαθέτει το συγκεκριμένο γήπεδο, με συνέπεια να χάσουν για λίγα λεπτά τη ροή του παιχνιδιού.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με πλασέ του Ανδρεαδάκη (5′) και σουτ του Ευαγγέλου (12′), όμως οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας αρχικά σε 2-1 με εναέριο βολ πλανέ του Άντι Ρένια στο 16′ και ισοφαρίζοντας στη συνέχεια σε 2-2 με σουτ βολέ του Καραγιάννη στο 21′. Από εκείνο το σημείο και μετά οι “κίτρινοι” βρήκαν ξανά το ρυθμό τους δημιουργώντας μάλιστα αξιόλογες ευκαιρίες για να φτάσουν ακόμα και στην ολική ανατροπή, με πρωταγωνιστές τους Ρένια και Κουρέλλα.

Ο Άρης έχει πλέον 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ το προσεχές Σάββατο θα υποδεχθεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Καρβουνιάρης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Μπουρσέλης (56′ Άλλα), Ανδρεαδάκης Π. (77′ Πήλιος).

Άρης: Καράδαης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Σουνάς (30΄ Περήφανος), Γιώρης, Ρένια (68΄ Λένος), Καραγιάννης (75΄ Ζυγκερίδης), Κουρέλλας, Κανούλας.

To Top